distri europe helikoptervluchten

Programma & prijzen helikoptervlucht   Bel ons: (051) 312 325

helikoptervlucht west-vlaanderen

Standaard Programma helikoptervlucht:

  • Afspraak op de mooie helihaven met alle faciliteiten (ruime wacht- en ontvangstruimte, toiletten, heliplatform), op slechts enkele km buiten Kortrijk.
  • Ontvangst op de prachtige helihaven, voorstelling van de helikopter en de piloot, beantwoorden van al uw vragen, bespreken van de geprefereerde vluchtroute. Toeschouwers, vrienden, familieleden, enz. zijn vanzelfsprekend van harte welkom om te komen supporteren.
  • De passagiers stappen in onder begeleiding van de grondcrew, opstarten helikopter en weg zijn we...
  • Een sensationele vlucht waarbij we niet nalaten te demonstreren wat deze helikopter allemaal kan, van stilhangen tot “vooruitschieten” met een snelheid van 250 km/u.
  • Overvliegen van de door u gevraagde vluchtroute (indien toegelaten en mogelijk).
  • Beantwoorden van uw vragen over de vlucht, de instrumenten, het weer, enz.
  • Napraten bij een lekker glaasje echte champagne (of drank naar keuze).
  • Uitreiking van de gepersonaliseerde vluchtcertificaten.

De heli vluchten gaan meestal door tijdens de weekends, en op geregelde tijdstippen. Wij groeperen de geïnteresseerden tot wij een groepje samen hebben.
RESERVEER DUS NU: 051 – 312. 325

Onze prijzen voor een verzorgde helicopter luchtdoop:

Let op: al onze prijzen zijn all-in (gekozen vluchtduur in de lucht, BTW, verzekering, ontvangst, champagnedrink met certificaat voor de passagiers…). Zie het programma hierboven.

“V.I.P.” programma, een half uur (30 min.) in de lucht:

  • 1 of 2 passagiers : € 170 p/p (in onderling overleg wordt U gegroepeerd met andere passagiers op vaste luchtdoop data)
  • 3 of meer passagiers : € 160 p/p (in onderling overleg wordt U gegroepeerd met andere passagiers op vaste luchtdoop data). Vanaf een "volle" helikopter (minstens 3 passagiers) mag u zelf in overleg met ons de vluchtdatum en het uur kiezen en vliegen we speciaal voor uw groepje.

Voor vluchten op maat (vluchtduur / toer naar keuze, grote groepen, teambuildings, incentives... of "iets speciaals"): Bel of mail ons en wij maken U graag een aangepaste offerte.

U WIL RESERVEREN ?

Bel nu : 051 - 312 325. U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden... behalve natuurlijk als we gaan vliegen (letterlijk) zijn…!
MAILEN kan ook naar info@helikopterluchtdoop.be, vergeet niet Uw naam en telefoonnummer te vermelden.
CADEAUBONS kosten hetzelfde en blijven een gans jaar geldig.
KORTOM, wij garanderen veiligheid, kwaliteit en waar voor Uw geld...

Balloon FAQ top

051 - 312 325
Mail ons
Volgende vluchten:

Zondagmiddag 19/11